billige nike free asics padel nike sko hollister outlet

Informasjon Sjølyst Bobil Parkering

Sjølyst Bobil Parkering er eneste etablerte bobilparkering i Oslo og er innrettet ved sjøkanten på Sjølyst Båtopplag på vestsiden av Bygdøy.Plassen ligger idyllisk til, vestvendt og med gode solforhold langt utover kvelden. Det tar ca. 15 minutter å sykle til Oslo sentrum på egen sykkeltrase langs fjorden.

I umiddelbar nærhet til bobilparkeringen finnes alle transportmidler, tog, trikk, buss, og taxi. Det finnes også en stor bensinstasjon i området. I Karenslyst Alle, 5 minutters gange fra bobilparkeringen, finnes butikker av alle slag samt ulike smårestauranter med inne og uteservering. Ønsker man å kombinere bading, soling og turgåing, kan man vandre eller sykle på stiene utover Bygdøy der man finner flere badestrender og idylliske turstier. Det kan også være fint å fiske fra sydsiden av Bygdøy. 

Bobilparkeringen har plass til ca. 250 biler og det finnes: Vann, toaletter, dusj, strøm, tømmemuligheter, griller og sittegrupper på bryggen. Plassen er stengt med bom i tiden 23.00 – 07.00.

Pris: NKR 300,00 pr. bil pr. døgn

som betales på parkeringsautomat, alle fasiliteter inkludert unntatt kr. 10,- for dusj. Sjølyst Bobilparkering er åpen i tiden 1. juni og til 15. september.


Booking / Bestilling: Bestilling av plass er ikke mulig, men vi har et stort område så  det er bare å komme før bommen stenger kl. 23.00. Ennå har vi ikke behøvd å  avvise noen.

Hurtiglenker

Sociale Medier

Facebooktwiiterin

Kontakt

Drammensveien 164, 0273 Oslo,
Norway, Tel: +47 91390982
Epost: arottes@frisurf.no

Kontaktsskjema